Apartment MUSLIM PUNCAK ARABELLA

PUNCAK ARABELLA

GROUND FLOOR






                                          TINGKAT 3




Apartment Puncak Arabella (untuk Muslim sahaja) terletak di Tanah Rata iaitu 2 kilometer dari kawasan pusat Bandar
-3 bilik tidur dan 2 bilik air
-Sesuai untuk keluarga (8-10 Orang)
-Ada Tv dan Astro (tak perlu bawa kad)
-Peralatan asas yang lengkap untuk memasak (kesucian peralatan nya di jamin suci dan bersih)
-Disediakan juga cerek, periuk nasi elektrik
-Mandian air panas (water heater)
-berhampiran dengan Masjid Abu Bakar
-Perjalanan ke Mardi (Taman Agroteknologi Mardi) sejarak 5 minit perjalanan sahaja.
-berdekatan dengan Ladang Teh Bharat (Cameron Bharat Tea Plantation) dengan hanya 10-15 minit memandu.
-5km/10 minit perjalanan ke Pusat Jualan/Pasar Malam di Brinchang
-Terdapat juga dengan kedai barang2an runcit di kawasan penginapan
-Parking kereta yang luas dan suasana persekitaran yang nyaman lagi selesa.
-Masa masuk (Check-in) : 02.00pm. Masa keluar (Check-out) : 12.00pm.



HARGA BOLEH DIRUNDING MENGIKUT TARIKH TEMPAHAN


HUBUNGI: 019-5088280  (CIKGU ANIES)
                     NDS TIMUR TRADING

FANPAGE: cameronhighlandss



11 comments:

  1. salam...
    ** tempahan apartment,bilik hotel,dan katering untuk musim cuti sekolah bulan November dan December telah di buka sekarang..

    ** bg sesiapa ingin mendapatkan harga apartment untuk musim cuti sekolah,di galak kan buat tempahan awal dari sekarang..ada diskaun jika buat tempahan awal..terima kasih

    ** 019-5088280 ( cikgu anies )/ 09-6663236 ( office )

    ReplyDelete
  2. tlg hubungi sy utk apmt ground floor ne blh muat 8-10 org kan.sy nk utk 10 oktober 2014

    ReplyDelete
  3. Salam.. sy ija dr raub pahang. Sy nk booking ground floor pd tarikh 22-24/10/2014. Sy cb hubungi cikgu anis seperti no di atas tp x dpt dihubungi. Ni no sy 019-9303449

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm..maaf..msa tu mgkin sy sibuk sgt2.. date tu penuh dh..

      Delete
  4. salam cikgu anies.. saye aida dr kl.. nk tanye ade kekosongan x pada 25 oct ??

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum nak tanya.ada kosong tak pada 28-29 mei? Utk 1 bas 33 lelaki 12 perempuan. Terima kasih

    ReplyDelete
  6. As Salam. Nak tanya samada ada kekosongan pd hari ahad 10hb Jan 2016 ni.11hb check out.

    ReplyDelete
  7. As Salam. Nak tanya samada ada kekosongan pd hari ahad 10hb Jan 2016 ni.11hb check out.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, sy cikgu Nik dari Subang,Selangor nak booking 4 apartment utk 44 org pd 25-27Mac 2016

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, sy cikgu Nik dari Subang,Selangor nak booking 4 apartment utk 44 org pd 25-27Mac 2016

    ReplyDelete