Apartment MUSLIM BRINCHANG


APARTMENT MUSLIM BRINCHANG













  • TERLETAK DI BRINCHANG
  • DITENGAH-TENGAH PUSAT BANDAR
  • BOLEH JALAN KAKI KE PASAR MALAM
  • APARTMENT CROWN TINGKAT 7 ( LIF )
  • ADA BALKONI
  • 3 BILIK TIDUR,2 BILIK AIR
  • BOLEH MASAK ADA TV,ASTRO
  • KELENGKAPAN ASAS MASAK DISEDIAKAN
  • GUNAKAN TANPA WAS-WAS
  • MUSLIM SAHAJA
  • TEMPAHAN AWAL DIGALAKKAN BAGI MENGELAKKAN TIADA TEMPAT

* KAMI MEMPUNYAI BANYAK UNIT DI CROWN BRINCHANG, CAMERON HIGHLANDS
* GAMBAR DI ATAS ADALAH SALAH SATU CONTOH
* PEMANDANGAN & HIASAN BERBEZA

  HUBUNGI: 019-5088280 ( CIKGU ANIES )

                          09-666 0816 ( OFFICE )
                     NDS TIMUR TRADING







62 comments:

  1. salam tuan...boleh tau untuk 10 hingga 12 januari 2014 ni ada kekosongan ke aparment?

    ReplyDelete
  2. call tak berangkat..mcm mana lah nak berurusan

    ReplyDelete
  3. masih ada kekosongan pada 7hb jun

    ReplyDelete
  4. salam...29-31 mei masih ada kekosongan untk apartment

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...ade kekosongan x pada 5,6 & 7hb June ni?

    ReplyDelete
  6. salam..masih ada kekosongan untuk 23 mei ini tak?

    ReplyDelete
  7. Salam.. untuk 31 mei ni ada kosong lg tak?

    ReplyDelete
  8. Assalam. Ada kosong ke 2 & 3 jun nih

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..ada kosong tak 24-26 Oktober, 2014?

    ReplyDelete
  10. assalam ade kosong tak tarikh 8-9 nov 2014....brapa harga??

    ReplyDelete
  11. assalam.... saya nk booking untuk 13-14 sept 2014. kalo ada kosong call me at 0175809919- miza. saya ada call td tp x berjawab.. tq

    ReplyDelete
  12. nak tanya untuk 8-10 januari 2015 ada kekosongan tak?kalau ada berapa sewanya ya?tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade.. berhubung kt telefon terus ye.. 019-5088280

      Delete
  13. Saya nak tanya 10/10 masih ada kosong lagi tak

    ReplyDelete
  14. Crown aparrment dan crown imperial court adakah tempat yg sama. Tk

    ReplyDelete
  15. Sya nk tnye 5 oct 2014 ada kosong x?? Rm berapa ye..

    ReplyDelete
  16. * Assalamualaikum...tumpang tanye...masih ade kekosongan x pada tarikh 21 - 23 dec ni??? *

    ReplyDelete
  17. Slm..ad ksong x lg?6-12 ni nk tempah,bpa ye hrga?

    ReplyDelete
  18. Salam. Nak tanya ada kosong lg x untk tarikh 24 dan 25 hb dis 2014

    ReplyDelete
  19. Kami memang minat dgn apartment utk kursus 41 orang dgn 1 dewan pd 5 - 7 may 2015 macam mana cdgan pihak tuan jika ada kesesuai sila email ke danbayu75@gmail.com dan utk pejelasan boleh call to 0165550975

    ReplyDelete
  20. Berapa harga bagi satu malam?ada lagi tak,untuk 1-2 mei ni?

    ReplyDelete
  21. ada kosong tak utk tarikh 5-7 jun 2015

    ReplyDelete
  22. col banyak kali xde org answer pun..

    ReplyDelete
  23. Sy call nk tempah bilik... x angkat kedua2 no tertera ni... ade lg kosong x utk 25-26 sept 2015... sila call sy semula 0183723088 ...tq

    ReplyDelete
  24. Sy call nk tempah bilik... x angkat kedua2 no tertera ni... ade lg kosong x utk 25-26 sept 2015... sila call sy semula 0183723088 ...tq

    ReplyDelete
  25. salam untuk 4,5,6, disember 2015 ni ada kekosongan tak untuk apartment ini

    ReplyDelete
  26. Ada kekosongan tak pd 10 hingga 12Disember 2015.
    Brp harga

    ReplyDelete
  27. Ada kekosongan tak pd 21/12/2015-23/12/2015, Brp Hrg?

    ReplyDelete
  28. Ada kekosongan ke 12 dan 13 disember 2015

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum, ada kekosongan tak untuk 22/12-23/12 ? and berapa harga satu malam?

    ReplyDelete
  31. assalam puan ade kosong x tarikh 31/03/2016 hingga 02/04/2016?

    ReplyDelete
  32. salam ada kosong tak utk 8 feb 2016

    ReplyDelete
  33. Salam.. ada kekosongan lagi tak utk 6-8/9/16? Dlm 3 apartment yg berdekatan. tq

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikun..berapa ye harga semalam klu hujung minggu?

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikun..berapa ye harga semalam klu hujung minggu?

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum. Utk 27 Feb 2016. Apartment 2 bilik. Berape ye?

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Salam,saya ingin membuat tempahan pada 31 Mac- 2 April 2016.masih ada kekosongan?

    ReplyDelete
  39. Salam...Masih ada kekosongan pada 14 n 15 Mei 2016.?

    ReplyDelete
  40. assalammualaikum
    saya nk taye.tingkat berapa ni?

    ReplyDelete
  41. Salam..saya nak booking utk 30 April - 1 Mei 2016 ada kekosongan lagi tak?

    ReplyDelete
  42. Salam nama sy dzarfan. Sy nak sewa 2 unit apartment pd 27 nov hingga 30 nov 2016 (3 malam). Kalau unit sebelah2 sbb ader parents guna kerusi roda. Ada x? Kalau ada brp rate? Mohon respon sy di imamdzar@gmail.com. ASAP!!

    ReplyDelete
  43. Salam nama sy dzarfan. Sy nak sewa 2 unit apartment pd 27 nov hingga 30 nov 2016 (3 malam). Kalau unit sebelah2 sbb ader parents guna kerusi roda. Ada x? Kalau ada brp rate? Mohon respon sy di imamdzar@gmail.com. ASAP!!

    ReplyDelete
  44. Salam. Ada kekosongan lagi tak untuk 14 & 15hb Mei 2016 ni.. 1 malam jer... mizznoahfiza@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Salam...nk tnye ada kosong lagi ke tarikh 9-11/7 2016 lau ada email mzm737@gmail.com tqvm

    ReplyDelete
  46. Salam...nk tnye ada kosong lagi ke tarikh 9-11/7 2016 lau ada email mzm737@gmail.com tqvm

    ReplyDelete
  47. Salam. 5-7 Ogos 2016 ni ada kosong tak? Berapa harga?

    ReplyDelete
  48. Salam. 5-7 Ogos 2016 ni ada kosong tak? Berapa harga?

    ReplyDelete
  49. A.salam.. 29.10.16 masih ade kekosongan lagx?

    ReplyDelete
  50. Salam, untuk 11.11 nie ade kosomg x???

    ReplyDelete
  51. Slm..hari 17feb..Check in. Esok 18feb check out ada ke??

    ReplyDelete
  52. Assalam,
    boleh sy tahu berapa harga ya,
    kalau boleh sy nak pergi 23/24/25 hb 12 2017 ini,
    3 hari 2 malam

    ReplyDelete
  53. As salam..harga semalam berapa..kami nak tempah 28-30-11-17 sila balas msg ni..tq
    019 747 5209

    ReplyDelete