Apartment / homestay



Mempunyai 10-25 unit apartment / homestay persendirian dan perkongsian di Tanah Rata dan Brinchang, cameron highland. Ianya terletak berhampiran kawasan pekan dan tempat-tempat yang menarik,bersih,selamat dan selesa. Dan yang pastinya hanya yang beragama Islam sahaja yang boleh menginap di apartment / homestay kami.Apartment / homestay terdiri daripada Brijcourt,Royal Lily,Carnation Park,Puncak Arabella,Desa Anthurium.bermula dari ground floor sehingga tingkat 4..Apartment yang bertangga dan lift.

Kelebihan apartment:

  • 4km ke Bharat Tea Tanah Rata
  • 2km ke Stesyen Mardi Tanah Rata
  • 3km ke Taman Agro Strawberry muslim di Taman Sedia Tanah Rata
  • 5km ke Cactus Valley Brinchang
  • 5km ke pasar malam terbesar Brinchang
  • 10km ke tempat jualan sayuran yg murah(Kea Farm)
  • Berdekatan dengan padang besar Tanah Rata untuk segala aktiviti
  • Dan banyak lagi seperti taman lebah,taman rama-rama,ladang/kilang tea sg.pallas dan banyak lagi tempat-tempat menarik di Cameron Highlands.
Kemudahan dan kelengkapan apartment:

  • 3 bilik tidur dan 1 atau 2 blik air
  • water hilter
  • perabut
  • dapur/gas
  • kelengkapan asas memasak
  • tv/astro
  • peti ais(ade sesetengah apartment yang tiada peti ais)
  • parking dan seumpamanya.
Harga:

  • Hari biasa Rm180 ke atas
  • Hujung minggu Rm230 ke atas
  • Cuti sekolah/Public holiday Rm250 ke atas

Waktu cek in: 2 petang                waktu cek out: 12 tengah hari

Digalak kan untuk membuat tempahan awal bagi mengelak kan full booking.Sebarang pembatalan tempahan selewat-lewatnya 2 minggu dari tarikh tempahan.Selamat bercuti di Cameron Highlands..



HUBUNGI: 019-5088280 Cikgu Anies
                               NDS TIMUR TRADING

FANPAGE: cameronhighlandss




PERHATIAN: KEPADA PELANGGAN BLOG YANG DIHORMATI..SEKADAR PERINGATAN BERSAMA..MANA2 CUSTUMOR/PELANGGAN YANG CEREWET TIDAK AKAN DILAYAN..KERANA PENGINAPAN YANG KAMI SEDIAKAN ADALAH SEDERHANA DAN SELESA...TIADA ALASAN UNTUK CEREWET..SEKIRANYA BERLAKU BEGITU,PIHAK BERKENAAN TIDAK MEMBENARKAN MENGINAP..SEKIAN,TERIMA KASIH.

15 comments:

  1. harga berpatutan utk sekeluarga
    lawati my blog di peminatvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Saya ingin mencari homestay atau apartment yang muat untuk 3 family ~ untuk percutian Nov 2014 ini.
    Mempunyai lift, ada kemudahan memasak dan berdekatan dengan tempat2 tumpuan di cameron highlands.

    ReplyDelete
  3. sy nk cri home stay tu 23 and 24.10 ni..klau boleh nk home stay yg ade tmpat buat bbq,ade x?

    ReplyDelete
  4. Sya nk Cari untuk sewa bulanan..Ada x?

    ReplyDelete
  5. Salam, saya nak tanya ada apartment kosong tak check in antara 20/8 atau 21/8 check out pada 22/8. Harap dapat apartment yang bawah kerana membawa org tua.

    ReplyDelete
  6. Apa yg dmaksudkn pelanggn cerewet.. kdg2 org byk btny utk dptkn kpastian bkn smestinya cerewet.. kenyataan itu mbuat sy batalkn utk btny apa2.. Terima kasih la ye..

    ReplyDelete
  7. As salam...Saya bercadang nak ke sana bersama keluarga pd 1&2hb jan 2016 ni. nak chk in 1hb..chck out 2hb.anggaran berapa cost.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..sy nak tnya, masih ada kosong lg x untuk tarikh 12-14 feb 2016? Jika ada brapa harga utk 2 mlm?

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ,saya nak tanya masih ad kosong lg x utk Tarikh 29-30 may 2016,jika ada berapa harga satu malam utk apartment 2 bilik (4 dewarsa 1 kanak2 (11tahun)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum. saya mencari homestay di desa anthurium check in 30 april, check out o1 may. wsup@msg sy di 0195458347.tq

    ReplyDelete
  11. ASSALAMUALAIKUM...saya mencari homestay 3bilik 2bilik air untuk percutian familay bln 10 nnt..saya mencri homestay tingkat bawah kerana membawa ibubapa yg dah lanjut usia

    ReplyDelete
  12. https://www.facebook.com/homestaycameronhighlandsForTanahRata/

    ReplyDelete
  13. Ada tak apt utk 1/10-2/10 di brunching? Tq

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..
    Nak cr Homestay dlm rate rm150/night pda 17-19.12.2016 @ 26-28.12.2016

    ReplyDelete